maanantai 2. maaliskuuta 2015

Askel lähemmäksi kevättä
Niin ihanaa kevän tuntua oli eilen.
 Vaikka hämärää oli, niin välillä aurinko pilkotti. Tiet oli kuivia ja ilma jotenkin keväinen. Kyllä se sieltä vaan tulee vaikka tänään ei tuntuisikaan siltä. Vettä on satanut ja tuuli puhltanut. 
 Ulos ei ole tehnyt mieli lähteä, joten sisällä täytynyt touhuilla.


Monissa blogeissa olen ihastellut tuota helmililjaa, ja joskus aikaisemmin kauppareissulla ostin kotiin myös itselleni muutaman. Vanha juttu monille, mutta minulle uusi tuttavuus. 
Sain naapurista lehtikuusen oksan josta irrotin pienempiä oksia vanhaan hillopurkkiin. 
Monilla on näkynyt niitä jouluisin, mutta täällä Riihimäessä on nyt kevättä kohden tykästytty niihin. 
Meillä tosiaan alkoi leikkimökin teko. Sekin on oma merkkinsä kevään tulosta. Toivon mukaan saadaan mökki kuntoon ennen peltotöiden alkua.
Kun on peltoa, niin niiden töiden aikana seisahtavat kaikki muut työt. Joten tämän naisen ideat joutuvat jäähylle koko kylvöjen ajan. :)Tässä kuva leikkimökin pohjasta. Seinät ovat valmiit, joten kohta pääsee ulos pohjan tekoon.Huomenna suunnittelin kaappeja raivailla ja viedä kirppikselle ylimääräiset myyntiin. 
Saa uutta tilaa. Mukavaa alkanutta maaliskuuta sekä alkanutta viikkoa! 

Jonna

2 kommenttia:

  1. Helmililjat ovat niin kauniita. Jossakin olen nähnyt niitä myös valkoisina ja nyt haaveilenkin sinkkisoikkoon tehdystä helmililja-asetelmasta kuistille. Täällä Oulussakin kun on ihan vesikeli:(

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ihanalta! En ole kuulukaan että helmililjoja löytyy valkoisena. :) Pitääkin alkaa etsimään jos löytäisi niitä. Ja laitathan kuvaa jos saat asetelman tehtyä. Siitä tulee varmasti hieno! :)

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentista :)