lauantai 24. tammikuuta 2015

Synttäreitä ja ripaus pentikiäAika menee todella nopeasti. Tänne kirjoittelut on jääneet taas vähemmälle pikku puuhien takia. Laitan niistä myöhemmin kuvia. 
Mutta minusta tuli kaksi vuotta sitten äiti.
Viikolla tyttäremme täytti kaksi vuotta ja vietimme tänään synttäreitä. Sukulaiset ja kummit kävivät onnittelemassa sankaria. 
Haikeus iskee kun tyttö kasvaa hurjaa vauhtia, eikä ole enää sellainen pieni tuhisija vauva. Vaikka ainahan neiti on äidin pieni vauveli. :)Itse en ehtinyt vessan remontin valmiiksi saamisen ohella leipoa kakkua, vaan tein tilauksen äidiltäni.  Suolasen piirakan tein http://marjakuja.blogspot.fi/ ohjeen mukaan. Kiitos hyvästä ohjeesta tuohon osoitteeseen. :) Lahjaksi neiti sai tuon keppihevosen.  Pupu on ristiäislahjaksi saatu. 

Äitini tuoma lahja.  Puuosan saa viedä jossain vaiheessa ulos lintujen ruokintapisteeksi. 

Eilen käydessäni kaupoilla hakemassa tämän päivän tarjottavia poikkesin samalla pentikissä katselemassa kevät uutuuksia. 
Ja sieltähän löytyi ihana vaaleanpunainen hortensia kaitaliina, sekä hortensioita lasimaljaan. Todella aidon oloisia. Ja kauniita. 


Hortensia kankaisia tekstiilejä löytyi tuo vaaleanpunainen, vaaleansininen sekä harmaa/vihreä. 
Joskus tykkäsin sinisestä, mutta sain siittä yliannostuksen sisustuksessa ja laitoin kaikki sen sävyiset pois.  Nyt kuitenkin nähdessäni pentikillä tuon sarjan sinistä kuosia ihastuin täysin. Päätinkin seuraavalla kerralla hakea toisen kaitaliinan ja ehkä muutaman sisustustyynyn kotiin kevän kunniaksi. Ihanat hortensiat<3

Mukavaa lauantain jatkoa sinne! :)


Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentista :)