perjantai 28. marraskuuta 2014

Uusi blogi ja vekkivarjostimia

Nyt se vihdoin tuli aloitettua. Oman blogin kirjoittaminen. Olen ties kuinka kauan sitä miettinyt ja lopultakin rohkeutta siihen riitti. Ihanaa jakaa muiden kanssa uudet ideat ja oivallukset. Kirjoittelen  aina tänne  kun ehdin, enemmän sisustamisesta, ehkä joskus puutarhasta. En ole perinyt tuota viherpeukalon taitoa, niinkuin ovat  muut sukumme naiset. 
 Toivon että saat täältä blogista uusia ideoita kotiisi. Joten toivotan sinut sydämmellisesti tervetulleeksi! 


Lisää siis toisesta aiheesta...Pidin tässä viikko sitten vekkivarjostinkurssin kotipaikkani maa ja kotitalousnaisille. 
 Innostuneena kurssista, halusin laittaa omista varjostimista teille tänne kuvia. 

  

Pikku neidin huoneessa muffini-varjostin. Valaisimen jalan löysin lapsuuden kodistani. Siinä väri mielytti, mutta vanha varjostin oli ennen persikan sävyinen. Se joutui roskiin uuden tilalta. Vanha pesukaappi löytyi lapsuudenkodista.  


Tämän varjostimen tein viikko sitten kurssilla.  Paikkansa se löysi makuhuoneestamme.  Värimaailmaltaan ei mene ihan yhteen muun huoneen kanssa, mutta pikku hiljaa huoneita rempataan. 
Näitä isompia varjostimia meiltä löytyy kaksin kappalein. Toinen eteisestä ja toinen olohuoneesta. Ennen ne oli makuhuoneessamme yövaloina, mutta paremmin sopivat nykyisiin paikkoihin.
Yksi pitäisi vielä yläkerran aulaan tehdä.  No sen voin ottaa projektiksi joulun jälkeen.  Kankaan olen ostanut Loimaan kangas-peikosta. Josta löytyy mahdoton määrä lisää ihania kankaita. Vekkivarjostimia on mukava tehdä, koska varjostimeen voi käyttää vanhoja verhoja.
 Tähän pikku varjostimeen olen käyttänyt entisen asunnon verhokangasta. 

Tuollaisella varjostimella saa todella helposti uutta ilmettä kotiin.  Pitää myöntää, että kolmen tunnin ahertamisen jälkeen ajattelee saavansa kaupasta helpommin haluamansa varjostimen, mutta itse olen enemmän sitä sorttia joka arvostaa omaa työtä ja haluaa itse tehdä.  :)Tässä tälläisiä tällä kertaa, toivottavasti viihdyit. Iloista viikonlopun alkua sinulle! Jonna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentista :)